PERSONLIG TRÆNING

Personlig Træning

Med en uddannelse fra Fitness Institute har jeg et godt fundament for at hjælpe dig med din livsstilsændring. Som din personlige træner ønsker jeg, at du får kampgejst til at smide de ekstra kilo, men også at du fastholder din motivation. Vi arbejder på, at du bliver glad for din nye livsstil.

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du aldrig har trænet – eller du stiller op til konkurrencer. Jeg tager udgangspunkt i lige præcis dine behov.
Image

Er du klar til 4 uger, hvor vi har fokus på dit vægttab?

Det bliver hårdt, men også super motiverende. Det bliver intensivt, men også en udviklingsproces, som du kan være stolt af! De sunde måltider og timerne med de tunge vægte giver dig mærkbare forandringer. Vi skaber en plan der passer perfekt til dig og dine behov.

”Er der virkelig gået 4 uger?”

Kender du til frustrationen, når du stiller dig op på vægten? Som din personlige træner kan jeg hjælpe dig til bedre resultater. Hvis du ønsker et vægttab, kan jeg hjælpe dig med en kostplan og et træningsprogram. Både kostplanen og træningsprogrammet er sammensat til dig – ud fra dine individuelle ønsker og behov. Det er hårdt at stå alene om en stor livsstilsændring, og derfor er der flere og flere, der får hjælp fra en personlig træner til at tabe sig.